Siste natt med gjengen for Jon Almaas fredag: Da dukker hans gamle "Nytt på nytt"-kolleger Linn Skåber og Knut Nærum opp som gjester. Foto: Anne Liv Ekroll/ NRK

Fredag har Jon Almaas sin siste sending i Nytt på nytt. Da blir det reunion på NRK

Oslo (NTB): Når siste runde med «Nytt på nytt» med Jon Almaas i programlederstolen sendes fredag, blir det gjenforeningsfest.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Linn Skåber og Knut Nærum, som begge har vært lagledere i satireprogrammet, dukker da opp for å sitte i gjestestolen på hvert sitt lag, meldte Nettavisen. Innspillingen skjedde torsdag.

Skåber kom inn som ny blondine etter Anne-Kat. Hærland høsten 2007, og holdt koken i seks år. Nærum var med fra «Nytt nytt»-start i 1999, og takket av i mai i fjor – noe som fikk 1,3 millioner seere til å følge med.

Nå er det Jon Almaas som tar avskjed etter 17 år. Når «Nytt på nytt» sendes fredag kveld, er det samme dag som han har sin siste arbeidsdag i NRK.

Det nye «Nytt på nytt»-laget blir med Bård Tufte Johansen som programleder og Johan Golden og Pernille Sørensen som lagledere.

Selv skal Jon Almaas begynne i TVNorge på nyåret for å være lagleder i «Brille» – en jobb han overtar etter Tufte Johansen.

 Se video med Jon Almaas og Bård Tufte Johansen:

 

NRKs Humorkalender er tilbake! Luke 1: Nytt på Nytt Når Bård Tufte Johansen tar over for Jon Almaas i Nytt på Nytt får han mer med på kjøpet enn han hadde regnet med... Ny luke hver dag: www.nrk.no/jul Se Nytt på Nytt her: https://tv.nrk.no/serie/nytt-paa-nytt

Posted by NRK Underholdning on Thursday, December 1, 2016

Powered by Labrador CMS