Programleder Jon Almaas sammen med Pernille Sørensen (f.v.), Knut Nærum, Linn Skåber og Johan Golden under sin siste innspilling av Nytt på nytt. Foto: NTB scanpix

Jon Almaas sin siste sending satte seerrekord - 1,3 millioner seere fulgte hans avskjed med Nytt på nytt

Fredagens sending ble mest sett i hele 2016.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Fredag hadde programleder Jon Almaas sin siste sending i det populære TV-programmet Nytt på nytt. Etter 17 år i NRK skal han nå lage humor på TVNorge.

Han aller siste sending i gullrekka på NRK ble også seerrekord for programmet, som noterte 1,3 millioner seere.

– Det vi ser av Jon Almaas sin siste sending i «Nytt på nytt »er at seertallene er på 1,3, nesten 1,4 millioner og med en markedsandel på 72 prosent som vil si at 7 av 10 som så på TV i denne sendeflaten valgte å se på denne sendingen av «Nytt på nytt», forteller medieanalytiker Håkon Lund Sørensen i NRK.

Til tross for at de noterte årsbeste, er det et stykke igjen til den mest sette episoden i historien. Det skjedde for 13 år siden, forteller Sørensen til NRK.

– Den mest sette episoden noensinne var 14. november 2003. Da var det 1,5 millioner som så på. Hvis jeg ikke husker helt feil så var det episoden rett etter at Anne-Kat Hærland hadde for høy promille til å kjøre bil, avslutter han.

Powered by Labrador CMS