Jon Wessel-Aas skal være med å forvalte Schibsted-eierskap. Nytt varamedlem til Tinius-styre

- Spennende og interessant, sier den profilerte advokaten.

Publisert

Advokat Jon Wessel-Aas er mye brukt som medierettsadvokat, og som ekspert på ytringsfrihet og pressejuss i offentligheten. Nå har Bing Hodneland-partneren fått nok en hobby:

Han er blitt varamedlem til styret for Stiftelsen Tinius, som forvalter den kontrollerende eierposten på 25,1 prosent i Schibsted ASA.

- Spennende og interessant å ha takket ja til verv som nytt medlem av styret i stiftelsen, skriver Wessel-Aas på Facebook tirsdag.

Advokaten opplyser til Medier24 t han er valgt som vara for styremedlem John A. Rein, også han advokat. Og Wessel-Aas overtar for en annen advokat; Morten Goller.

 

Stavrum har ikke valgt ny vara ennå

Øvrige faste styremedlemmer er Schibsteds mektige styreleder Ole Jacob Sunde, og Kjersti Løken Stavrum.

Stavrum rykket opp fra vara til fast plass i fjor høst, da Per Egil Hegge ga seg i vervet. Dette tildels til stor kritikk fra kritikere i mediebransjen. Senere valgte hun altså å slutte i Norsk Presseforbund for å bli administrerende direktør i nettopp Stiftelsen Tinius.

DN omtalte i fjor høst at Stavrum neppe ville møte som styremedlem samtidig som hun er direktør. Den gang var Sindre Østgård, tidligere direktør av stiftelsen og nylig avtroppende digitaldirektør i Discovery, Stavrums vara. Det er han fortsatt, inntil videre, opplyser Stavrum og antyder dermed at det vil velges et nytt medlem. 

I skrivende stund står ingen oppført på stiftelsens hjemmeside som hennes varamedlem.

 

Powered by Labrador CMS