Julepraten:

Try-Sindre: – Mange med bakgrunn fra Medie-Norge kommer på vår radar

– Hadde vi hatt en mediepersonlighet på vei inn, så hadde jeg nok ikke avslørt det i et juleintervju, sier Try Råd-sjefen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medier24 har stilt en blanding av personaliserte og generelle spørsmål til en rekke medieprofiler om året som har gått, og deres forhold til jula.

Denne gangen er det daglig leder i Try Råd, Sindre Beyer, som svarer.

– Try Råd har vokst eksepsjonelt i løpet av 2019. Hvordan har det vært å lede byrået?

– Det har selvfølgelig vært veldig gøy og spennende, og litt positivt kaotisk. Vi har hatt full fart hele året. Samtidig som vi har jobbet på flere større prosjekter har vi forsøkt å bygge en organisasjon som fungerer bra. Vi har lykkes ganske godt med begge deler. 

– Jeg leder en gjeng med flinke individualister som skal jobbe og fungere sammen, så for meg handler lederrollen om å peke ut retning, være sparringspartner, bidra til kontinuerlig læring og sørge for at nødvendige beslutninger blir tatt raskt.

– Vi har kommet langt og legger bak oss et solid 2019, det er en klisje å si at vi har såvidt begynt - men det er sant. Jeg kan nok oppfattes litt rastløs, men jeg mener at i det øyeblikket du ikke evner å interessere deg for nyvinninger eller følge litt med på hva som skjer rundt deg så er det et dårlig utgangspunkt for videre vekst og kvalitet. I vår verden er det fortsatt sånn at «alt gjenstår», så det er mye å utvikle videre og fortsette med. 

– Dere har hentet en rekke mediepersonligheter det siste året. Blir det flere i 2020?

– Det er ikke et mål i seg selv å rekruttere mediepersonligheter. Men når vi jobber i skjæringspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi så er det klart at mange med bakgrunn fra Medie-Norge kommer på vår radar. Hadde vi hatt en mediepersonlighet på vei inn, så hadde jeg nok ikke avslørt det i et juleintervju. 

– Hva gjør du i jula?

– Det blir en glad jul, hvor hellig den blir gjenstår å se. Men det blir  feiring med familie, barn og venner og kanskje en tur på fjellet. Så satser jeg på å få lest en bok eller tre. 

– Når slapper du av og hva gjør du i så fall?

– Avslapping og «metime» har nok ikke preget dette året, men jeg slapper vel best av når jeg ser serier, leser bøker og er på en feriereise. Jeg lykkes best med avkobling når jeg ligger på en strand med en bok.

– Hva spiser dere til jul?

– Jeg er vant med å både spise ribbe og pinnekjøtt, så jeg slipper å være med på ett av lagene.

– Hva husker du best fra medieåret 2019?

– Greta Thunberg hadde sitt definitive gjennombrudd, og Frode Berg-saken var veldig spennende å følge med på. Bompengestrid og homoterapi ble viktige politiske debatter. Terrorangrepet i Bærum gjorde et sterkt inntrykk. Så måtte jo alle på ett eller annet vis forholde seg til Durek. 

– Hva tror du vil påvirke medieåret 2020?

– Medieåret 2020 vil nok preges veldig av presidentvalget i USA.  Jeg grugleder meg til å følge med. Jeg håper ikke dette fører til mer splittelse, men jeg frykter og tror at det gjør det. Så kommer klima til bli en stadig viktigere sak som kommer til å skape engasjement og nye konflikter.

Powered by Labrador CMS