Årets nest siste dag ga rekorder for TV 2 Nyhetskanalen: – Ekstra motiverende

Nesten 1.2 millioner seere var innom TV 2 Nyhetskanalen onsdag denne uken.

Publisert

TV 2 Nyhetskanalen satte onsdag rekord i dekning blant alle TV-seerne, målt i kategorien  P10-P79.

Totalt var 1,19 millioner seere innom kanalen i løpet av døgnet, der det store raset på Gjerdrum i Viken fylke ble dekket gjennomgående i løpet av dagen.

Kanalen var landets nest største, kun slått av NRK 1. Dette er også første gang Nyhetskanalen har høyere seertall enn hovedkanalen TV 2.

Samtidig satte Nyhetskanalen også ny rekord i andel i den kommersielle målgruppen 20-49 år (P20-49). Den nye rekorden var på en andel på 15,4 prosent, mot den forrige rekorden på 14,1, som ble satt i november i år.

 – Dette bekrefter tendensen gjennom 2020, hvor stadig flere yngre seere følger TV 2 Nyhetskanalen ved større nyhetshendelser, sier nyhetsredaktør Karianne Solbrække.

– Det er godt å se for oss som jobber med nyheter. For oss er selvsagt tilliten fra seere og lesere avgjørende. Raset på Gjerdrum er en stor nasjonal nyhetshendelse, hvor hele Norge føler med de berørte - og ønsker å vite siste nytt.

Samtidig legger Solbrække også til:

Det er jobben vår å levere oppdaterte nyheter, formidle kunnskap og oversikt over situasjonen. Da er det selvsagt ekstra motiverende for alle i TV 2 at seerne setter pris på jobben vi gjør.

Powered by Labrador CMS