Mads Hansen (fra venstre), Anne Lindmo, Fredrik Solvang og Silje Nordnes er blant medieprofilene på listen i denne saken.
Mads Hansen (fra venstre), Anne Lindmo, Fredrik Solvang og Silje Nordnes er blant medieprofilene på listen i denne saken.

Dette tjente medieprofilene i fjor

Jon Almås håvet inn 8,3 millioner i 2022, mens Mads Hansen tjente to millioner.

Publisert

Saken oppdateres.

Skattelistene for 2022 er klare, og Medier24 har sett på inntekt, skatt og formue til de mest profilerte medielederne, de mest kjente kommentatorene, pressetoppene og de lokale avisredaktørene rundt i landet.

Vi har også sett på de største medieprofilene i Norge. 

Øverst på listen ligger Jon Almås med 8,3 millioner kroner, mens på andre- og tredjeplass ligger Bård Tufte Johansen og Steinar Sagen.

Tallene forteller ikke det samme som står på lønnsslippen i en bestemt stilling, men forteller også om aksjegevinster, boligformue og andre forhold.

Under finner du oversikten over deres alminnelige inntekt og formue i 2022:

For ordens skyld - se hva Medier24-redaksjonen tjente i fjor helt nederst.

Er det noen som mangler i listen? Gi oss beskjed på tips@medier24.no

For ordens skyld: Sjefredaktørstillingen i Medier24 ble i 2022 delt mellom Erik Waatland, Jan Magnus Weiberg Aurdal og Cornelia Kristiansen. Kristiansen startet 15. september. Før det jobbet hun, og eide aksjer i, Confrere, som i 2022 ble kjøpt opp av Daily.co. Kristiansen eier fortsatt unoterte aksjer i Daily.co, og noen av inntektene fra 2022 er gevinst fra salget av Confrere.

Powered by Labrador CMS