Er du kvinne og vil mene noe? Da er Suzanne Kaluza på jakt etter deg

Kvinneguiden utfordrer til skrivekonkurranse.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

- Vi vil gi vanlige damer en mulighet til å bli hørt, sier Kvinneguidens redaktør og kjent feminist, Susanne Kaluza, på Egmontpublishing.no.

Både der og på Kvinneguiden kan vi lese om skrivekonkurransen der Kaluza ønsker å invitere nye kvinner til å bli stemmer i samfunnsdebatten.

Hver uke bidrar en halv million brukere til debatt på Kvinneguiden - og det er noen av disse stemmene Kaluza ønsker å løfte fram.

- Kvinneguidens forum er allerede en viktig arena der norske kvinner møtes for å få råd, inspirasjon eller diskutere saker de er opptatt. Hver uke postes 50 000 nye innlegg her inne av engasjerte damer. Til sammen sitter brukerne våre sitter med utrolig mye god kunnskap og spennende historier, som fortjener å bli lyttet til, sier Kaluza.

Konkurransen har tema «hverdag for kvinner i Norge i 2015» - i et vidt perspektiv, opplyser Kaluza og Kvinneguiden. Fristen for å delta er 31. mai. De beste tekstene blir publisert, og førstepremien er en ny iPad.

Og - kanskje en plass i safunnsdebatten.

Allerede har mange sendt inn sine bidrag:

- Det er utrolig gøy å se at invitasjonen til å skrive er blitt så vel tatt i mot. Det strømmer inn mail med bidrag fra kvinner over hele landet, og temaene de tar opp er varierte: Fra sykdom til politikk, barneoppdragelse og arbeidsliv. Det er en fryd å lese - her er mange gode nye penner og sterke stemmer, sier Kaluza.

Powered by Labrador CMS