Mattis Vaaland blir ny journalist i Kode24.

Mattis Vaaland ansatt i Kode24

Henter reporter fra Vårt Land.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Kode24 er Norges eneste nettavis dedikert utviklere, og er en av nettavisene som har klart seg veldig bra gjennom pandemien. Nå utvider de redaksjonen med ansettelsen av Mattis Vaaland.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

Mattis har jobbet fire år med nyheter i Vårt Land og før det skrev han for Universitas. Han er en ekte nerd som har master i Historie og er snart master i sakprosa i tillegg med fokus på cyberpunk sjangeren.

– Jeg gleder meg til å lage journalistikk for og om utviklere, en yrkesgruppe som blir stadig viktigere for samfunnet. Vi er allerede best på vår nisje, men håper å bidra til at vi blir enda bedre, sier sier Mattis Vaaland, nyansatt journalist i Kode24.

– La oss håpe jeg ikke blir erstattet av robotjournalisten «Vaaland 2.0» med det første. Her er det bare å prestere, sier han.

– Vi gleder oss til å få Mattis med i Kode24. Det betyr at vårt lille redaksjon øker med 50% og vi får laget enda mer kvalitetsjournalistikk om kodere og utviklere, sier Jørgen Jacobsen som sammen med Ole Petter Baugerød stokke startet Kode24 for tre år siden.

Kode24 er en del av nisjesatsningen til Scandinavia Online AS. Tidligere har selskapet startet elbilnettstedet Elbil24 og seniornettstedet vi.no. I tillegg driver de Sol Nyheter som er Norges største nyhetsfeed.

– Vi vokser mye nå og har knekt koden for hvordan vi får lesere, hvordan vi tjener penger på annonser og hvordan vi klarer å få brukerne til å betale. Nå skal vi også bli gode på å skalere dette opp, sier adm. dir. og ansvarlig redaktør i Scandinavia Online Jan Thoresen.

Powered by Labrador CMS