Roger Valhammer og Tara S. Nilsen.
Roger Valhammer og Tara S. Nilsen går inn i toppstillinger i TV 2.

Roger Valhammer blir direktør i TV 2

Den tidligere byrådslederen i Bergen skal jobbe tett med Olav T. Sandnes. Samtidig rykker Tara Salarinezhad Nilsen opp som konstituert kommunikasjonssjef i mediehuset.

Publisert Sist oppdatert

Tidligere byrådsleder i Bergen, Roger Valhammer (38), blir direktør for samfunnskontakt i TV 2. Han starter i stillingen allerede 15. februar.

Det melder TV 2 i en pressemelding.

Valhammer går inn i en nyopprettet stilling i TV 2s avdeling for selskapskommunikasjon, og skal jobbe tett med toppsjef Olav T. Sandnes og organisasjon- og kommunikasjonsdirektør Lene Eltvik Vindfeld.

– Det er knapt mulig å overvurdere hvor viktig uavhengige, redaktørstyrte medier med høy tillit i befolkningen er. Derfor er jeg utrolig glad for denne muligheten, sier Valhammer i pressemeldingen.

– Gjennom sitt samfunnsoppdrag byr TV 2 på nyhetsjournalistikk, meningsmangfold og redaksjonelt innhold av svært høy kvalitet, og som ikke minst samler folk over hele landet, sier han.

Fra 2019 til 2022 var Valhammer byrådsleder i Bergen for Arbeiderpartiet.

Samtidig som Valhammer blir ny direktør for samfunnskontakt, rykker Tara Salarinezhad Nilsen (26) opp og blir konstituert kommunikasjonssjef i samme avdeling.

Hun har i flere år jobbet som kommunikasjonsrådgiver i TV 2, og de siste årene i avdelingen for selskapskommunikasjon.

– Tara har gjort en kjempejobb og kjenner organisasjonen godt. Jeg er veldig glad for at hun har takket ja til å bli konstituert kommunikasjonssjef. Nå forener vi det beste av eksterne og interne ressurser, sier direktør for organisasjon og kommunikasjon, Lene Eltvik Vindfeld.

– Jeg er takknemlig for muligheten og tilliten. Også er jeg glad for å jobbe i et selskap som oppfordrer medarbeidere til å gripe oppgaver som gir rom for faglig utvikling. Takket være gode ledere og dyktige kolleger har jeg lært enormt mye siden jeg startet i TV 2. Jeg går ydmykt inn i den nye rollen, og er klar for utfordringene jeg har i vente, sier Nilsen.

I høst ble det kjent at Sarah Willand, som har hatt rollen som direktør for markedsføring, organisasjon og kommunikasjon forlater TV 2 for å jobbe i Cappelen Damm.

Willand er allerede erstattet med Lene Eltvik Vindfeld.

Også kommunikasjonssjef Tor-Martin Torbergsen forlot kanalen. Han gikk til Hydro.

Powered by Labrador CMS