På bildet fra venstre:  Randi S. Øgrey (adm. direktør MBL), Solveig Husøy (ass. generalsekretær NR), Reidun Kjelling Nybø (generalsekretær NR), Trine Ohrberg (informasjons- og eventansvarlig MBL).
Fra venstre: Randi S. Øgrey (adm. direktør MBL), Solveig Husøy (ass. generalsekretær NR), Reidun Kjelling Nybø (generalsekretær NR), Trine Ohrberg (informasjons- og eventansvarlig MBL).

Neste års Medieleder-konferanse legges til Kristiansand

1. mai-problemer førte til at konferansen flytter sørover neste år.

Publisert Sist oppdatert

Neste år flyttes Medieleder-konferansen til Kristiansand, skriver Norsk Redaktørforening og Mediebedriftenes Landsforening i en pressemelding.

Vanligvis legges konferansen rett i forkant av Nordiske Mediedager i Bergen, men fordi konferansen neste år ville havnet på 1. mai har de besluttet å flytte konferansen til Sørlandet i juni.

– Vi har vært klar over dette en stund, og jobbet med andre datoer og steder. Nå har vi landet på 4. juni i Kristiansand, og gleder oss veldig til å samle redaktører og andre ledere i mediebransjen på Sørlandet, sier generalsekretær Reidun Kjelling Nybø i NR.

MBLs mediepriser blir værende i Bergen torsdag 2. mai i tilknytning til Nordiske Mediedager.

– Vi lover en spennende faglig samling, og gleder oss til å løfte frem det ypperste bransjen har å by på. Det skjer mye spennende på Sørlandet for tiden, og juni i Kristiansand blir jo aldri feil, sier Randi S. Øgrey adm. direktør i MBL.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS