Martin Beyer-Olsen (til venstre) delte historien i den siste episoden av podkasten han har med Lars Berrum.

NRK-profil Martin Beyer-Olsen måtte avbryte show da kroppen sviktet

– Det viste seg å være umulig for meg å fortsette, forteller NRK-programlederen åpenhjertig i siste episode av sin podkast.

Publisert Sist oppdatert

Komiker og NRK-programleder Martin Beyer-Olsen møtte veggen og måtte avbryte underveis i et show i Bergen sist lørdag.

Det forteller han åpenhjertig i den siste episoden av NRK-podkasten Berrum & Beyer snakker om greier, som han leder med Lars Berrum.

Se og Hør omtalte hendelsen først.

Beyer-Olsen var i Bergen for å fremføre sitt show Analog Champagne, men merket tidlig at han ikke var helt i form.

– Det begynte lett med å snakke litt med publikum, og så snakket jeg med en som heter Jo som jeg ikke skjønte hva sier. Da tenkte jeg: «Nå har jeg fått slag», forteller Beyer-Olsen i podkasten.

Han opplevde videre at kroppen stoppet helt opp, og han måtte avbryte hele forestillingen.

– Det viste seg at å være umulig for meg å fortsette, så da måtte jeg ligge «straight out» resten av dagen og natten, sier han.

Beyer-Olsen forteller at han kun er innom NRK-studioet for spille inn den siste podkast-episoden, men ellers vil ta en pause fra jobb fremover for å hvile.

Han takker det fremmøtte publikummet i Bergen for forståelsen.

– Tusen takk for forståelsen og den kjærligheten som den salen i Bergen ga meg. Det er det vakreste jeg noen gang har vært med på. Og jeg kommer tilbake. Det blir en stund til, men det blir et helvetes comeback-show, sier Beyer-Olsen.

Beyer-Olsen er kjent fra NRK-programmer som Martin og Mikkelsen, Underholdsningsavdelingen, Strømmeland og Verdens minste kommentatorboks.

Powered by Labrador CMS