Martina Göransson kommer fra stillingen som COO i Schibsted Marketplaces og blir ny administrerende direktør i Podme.
Martina Göransson kommer fra stillingen som COO i Schibsted Marketplaces og blir ny administrerende direktør i Podme.

Martina Göransson blir administrerende direktør i Podme

Martina Göransson blir administrerende direktør for strømmetjenesten og podkastprodusenten Podme, og tar dermed over ledelsen etter Johan Strömberg.

Publisert Sist oppdatert

Det melder Schibsted Media i en pressemelding.

Martina Göransson kommer fra stillingen som COO i Schibsted Marketplaces.

Hun har blant annet jobbet som konsulent i medie- og markedsføringbyrå i 15 år, og har også fire års erfaring fra Tele2. 

I 2019 ble hun rekruttert til Schibsteds markedsplass, Blocket, som Chief Marketing Officer. Der har hun også hatt rollen som Chief Commercial Officer og viseadministrerende direktør.

I Schibsteds Nordic Marketplaces-organisasjon har hun også hatt rollen som Nordisk COO Recommerce. Siden i fjor høst har hun vært programansvarlig for et nordisk synergiprogram i Schibsted Marketplaces.

Göransson uttaler i pressemeldingen at hun tar med seg nyttig erfaring når det kommer til hvordan man styrer og driver en kommersiell agenda i et teknologiselskap. 

– Jeg ser virkelig frem til å bidra med de erfaringene inn i Podme. Jeg har også med meg en forståelse for den enorme kraften som finnes i verdistyrte selskaper, og det å jobbe med abonnementsforretning og pris- og pakketering i et konkurranseutsatt marked, sier Göransson.

Tor Jacobsen, EVP Product & Consumer og styreleder i Podme, forteller at Schibsted Media har store ambisjoner for Podme fremover.

– Jeg er derfor utrolig glad for at vi får med oss en erfaren leder med så sterk kommersiell kraft som Martina for å utvikle både Podme og økosystemet i Schibsted Media, sier Jacobsen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS