Organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2.

Sarah Willand slutter i TV 2

Sarah C. J. Willand slutter i jobben som direktør for markedsføring, organisasjon og kommunikasjon.

Publisert Sist oppdatert

Sarah C. J. Willand blir administrerende direktør i Cappelen Damm. Dermed forlater hun stillingen som direktør for markedsføring, organisasjon og kommunikasjon hos TV 2.

– Det var bare snakk om tid før Sarah fikk en av toppjobbene i kultur-Norge. At det ble Norges største forlag gir mening for dem som vet hvem Sarah er, og kjenner hennes kvaliteter. Hun brenner for det publisistiske oppdraget, og er en svært god leder, sier sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes i en pressemelding.

Willand selv sier at det har vært syv hektiske, spennende og lærerike år i TV 2.

– Jeg er stolt av det vi har fått til disse årene. Ikke minst hvordan vi har forvaltet samfunnsoppdraget vårt, og hvor mye TV 2 faktisk betyr, for så mange seere, sier Sarah C. J. Willand.

TV 2 har allerede erstatter på plass i Lene Eltvik Vindfeld. Hun går inn i TV 2s toppledelse i stillingen som organisasjonsdirektør fra neste år. Hun har erfaring fra både Schibsted og SBanken, og får arbeidssted i Bergen.

— Jeg er virkelig glad for muligheten til å være med å levere på TV 2s viktige og inspirerende samfunnsoppdrag, sammen med dyktige medarbeidere her i Bergen, i Oslo og i landet for øvrig. Jeg ser frem til å være med å videreutvikle en svært kompetent organisasjon, og bli kjent med de flinke folkene i TV 2. Det kjennes også fint å vende tilbake til en bransje som er enda viktigere i dag enn da jeg forlot den, sier påtroppende organisasjonsdirektør, Lene Eltvik Vindfeld i pressemeldingen.

Sandnes er glad for å få Vindfeld med seg på laget, og omtaler hun som en av de sterkeste fagpersonene han har møtt på feltet.

– I tillegg har hun i mange år har jobbet tett på redaksjonelle miljøer, som gjør at hun har stor forståelse for oppdraget vi forvalter, sier Sandnes.

Lene Eltvik Vindfeld erstatter Sarah Willand.
Powered by Labrador CMS