Tore Feiring, Sol Vår Haukaas Olsen og Tom Martin Kj. Hartviksen
Tore Feiring, Sol Vår Haukaas Olsen og Tom Martin Kj. Hartviksen

Lanserer ny nettavis på Lillehammer

Gratisavisen Lillehammer Byavis gir opp papiravisen, og satser i stedet på nettproduksjon.

Publisert

– Det er svært få gratisaviser igjen i Norge, dessverre. Årsaken er at inntektene stadig går nedover, mens kostnader knyttet til trykk og distribusjon øker. Byavisa gikk med et mindre underskudd i 2018. I 2019 blir det millionunderskudd. Slik kan vi ikke fortsette, styreleder i Lillehammer Byavis AS, Tom Martin Kj. Hartviksen.

Lillehammer Byavis har blitt utgitt for første gang i 2006, men må nå legge inn årene, etter nedgang i lesing og annonsesalg.

– Vi ønsker imidlertid ikke å legge ned redaksjonen, men vil videreføre arbeidet som er gjort i Byavisa gjennom en ny og spennende nettavis. Den vil bli abonnementsbasert, og skal ta pulsen på byen og bylivet på Lillehammer, sier Hartviksen.

Den nye nettavisen skal hete MittLillehammer.no. Mens Byavisa på papir har laget saker fra hele Lillehammer og nabokommunene, skal MittLillehammer kun konsentrere seg om byen.

– Vi skal lage gode og spennende saker om folk, om butikker og næringsliv, omfolkelivsarrangementer, og i hele tatt det som skjer i byen, sier Sol Vår Haukaas Olsen, som skal bli nyhetsleder i avisen.

Powered by Labrador CMS