Informasjon fra Medier24

Vi lanserer straks en splitter ny versjon av Medier24: Dette betyr det for våre lesere

Vi bytter ut all teknologi og ber om litt tålmodighet i en begrenset periode.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Fra onsdag 06.01 til tirsdag 12.01 bytter vi ut all teknologi på Medier24. Vi kommer altså med en splitter ny publiseringsløsning, ny abonnementsdatabase og en rekke andre løsninger som vil forbedre og fornye Medier24.

Vær derfor forberedt på at det kommer til å bli litt 404 og teknisk utfordringer i de neste dagene - og at det ikke blir mulig å kjøpe abonnement i en begrenset periode.

Den nye publiseringsløsningen gjør at vi kan lage en mer sexy forside, noe som betyr at vi kan tilby en langt mer dynamisk og visuell presentasjon enn vi makter å gjøre i dag.

Når vi lanserer den nye utgaven, som vi planlegger vil skje mandag 11.01, så vil alle våre abonnenter måtte logge inn på nytt OG bytte passord. Da vil vi samtidig be deg om å legge inn noen flere opplysninger om deg selv.

Det blir også en endring rent betalingsmessig, for vi kommer til å skrote PayPal-løsningen (vi vil kontakte dere med PayPal) og heller tilby Vipps (kommer først i februar) i tillegg til vanlig bankkort og bedriftsavtaler som går på faktura.

Dersom det skulle skje noe rart eller dumt, som det jo kan når man bytter all teknologi samtidig, så velger vi å kjøre hele Medier24 åpen i ca en uke. Vi ønsker rett og slett ikke at over 5.000 abonnenter ringer oss samtidig for å få bistand fordi vi dreit oss ut. Deretter vil vi gradvis gå over til den samme lukkefrekvensen som vi har til vanlig. Dette gjelder maks en ukes tid.

Vi håper at du liker den nye oppsettet vårt og at du er litt ekstra tålmodig med lokalavisa di i den neste perioden. Det blir avis!

Powered by Labrador CMS