Fotograf Tor Ivar Viken

Fotograf Tor Ivar Viken er død

Fotograf og frilansjournalist i Namdalsavisa, Tor Ivar Viken var kjent for sine sport- og revy-bilder. 

Publisert

Fotograf og frilansjournalist Tor Ivar Viken døde 17. januar på Sykehuset Namsos. Det fremgår i et minneord i Namdalsavisa, hvor Viken jobbet i mange år. 

– Nå skinner ikke hålloinsola på Tor Ivar som den en gang gjorde. Nå er tida kommet for å minnes ham. Det gjør vi med vemod og savn samtidig som vi er fylt av takknemlighet for å ha kjent Tor Ivar som person og som en respektert kollega i NA, skriver Svein-Tore Hovd og Lars Mørkved, på vegne av kolleger i NA i minneordet. 

Han beskrives som en hardtarbeidende mann, en dyktig fotograf – og kjent for sine bilder av verdensstjerner innen idretten og fra revyfestivalen på Høylandet. 

– De kom som et resultat av grundige forberedelser, tålmodighet og blikket som krevdes for å få det perfekte bildet. Slik jobbet han alltid, om han var på Bislett Games eller på revyforestilling eller et skirenn. Tor Ivar var til å stole på i enhver sammenheng.

Hans siste jobb for avisen var i romjula, da han skrev om en lokalrevy. 

Avisen sender også sine tanker til familien. 

– Vi vil for alltid minnes Tor Ivar som kollegaen som med stor iver og arbeidslyst bidro i NA-fellesskapet, for å gi namdalingene ei levende og nær lokalavis.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS