Riks TV og NENT har inngått ny avtale: – En historisk distribusjonsavtale

– Vi er først ute med å lansere signaturseriene, og kundene våre blir derfor de første som kan se hele sesonger av innhold fra NENT Group uten å abonnere på en ekstra strømmetjeneste, sier administrerende direktør i RiksTV, Jérôme Franck-Sætervoll.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV-distributøren RiksTV er blitt enige med innholdsleverandøren Nordic Entertainment Group (NENT) om en ny avtale, skriver de i en pressemelding.

– Dette er en historisk distribusjonsavtale. Vi er først ute med å lansere signaturseriene, og kundene våre blir derfor de første som kan se hele sesonger av innhold fra NENT Group uten å abonnere på en ekstra strømmetjeneste. Det er første gang vi ser en slik miks av strømming og lineær-tv i en distribusjonsavtale, kall det gjerne moderne TV-historie, sier administrerende direktør i RiksTV, Jérôme Franck-Sætervoll i en pressemelding.

I meldingen skriver de: «Nytt av året er hele sesonger av utvalgte signaturserier hos RiksTV og distribusjon av kanalene TV3, Viasat 4 og TV6. Pluss Viaplay i den nye strømmetjenesten Strim». Det er ikke kjent hvilke serier det er snakk om, men det vil avgjøres i løpet av vinteren 2020, ifølge meldingen. 

Kim Poder, kommersiell sjef hos NENT Group, er svært fornøyd med den nye avtalen.

– Vi ønsker å distribuere Viaplay og våre kanaler til så mange hjem som mulig. Våre avtaler viser at vi har populært innhold og en unik kombinasjon av programmer, filmer, serier, innhold for barn og direktesendt sport, sier Poder og legger til: 

– Denne avtalen gjør vårt innhold tilgjengelig både på RiksTVs strømmesatsing og på den tradisjonelle TV-plattformen. Avtalen viser også NENT Groups innovative evne til å tilgjengeliggjøre den beste underholdningen til seerne i Norden, sier Kim Poder i NENT Group. 

Powered by Labrador CMS