Programlederne Tuva Fellman og Niklas Baarli ledet Verdens Rikeste Land på P3. Nå er det slutt.

Niklas Baarli slutter i P3 etter åtte år. NRK legger samtidig ned «Verdens Rikeste Land» - noen måneder etter den nye duoen ble presentert

– Naturlig at Baarli søker nye utfordringer etter åtte år hos oss, sier radiosjef Ingjerd Østrem Omland i P3.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I juni ble det klart at Tuva Fellman erstattet Mathias 'Gamlefar' Nylenna som programleder i Verdens Rikeste Land på NRK P3.

Den tidligere «Juntafil»-programlederen ble fra september fast makker med Niklas Baarli.

Det ble en kortvarig affære, for i dag ble det kjent at Niklas Baarli forlater P3 for å være med å bygge opp nye Radio 1. Dermed legger P3 ned programmet. Det bekrefter P3 til Medier24.

– Det stemmer at Niklas slutter i P3. Han har vært hos i åtte år og da er det naturlig at han ser seg om etter nye utfordringer. P3 er en talentfabrikk og det innebærer også at folk drar videre, så det er en helt naturlig del av P3-livet, sier radiosjef Ingjerd Østrem Omland og fortsetter:

– Så skal vi ikke tulle det vekk og si at det ikke blir et tomrom å fylle, for det blir krevende. Baarli er kjempeflink. Men samtidig er det en mulighet for oss å løfte frem nye stemmer og ansikter. Vi ønsker Niklas Baarli lykke til videre.

– Hva skjer med Verdens Rikeste Land nå?

– Vi bruker nå anledningen til å se nytt på ettermiddagsflatene på P3. Nå går vi inn i det for fullt og ser på ulike utviklingsmåter, sier radiosjefen.

Tidligere mandag var Medier24 i kontakt med Niklas Baarli som da ikke ønsket å kommentere hvorfor han sluttet i P3. Nå er han derimot tydelig på hvorfor.

– Det var mer at tilbudet jeg fikk ikke kunne bli sagt nei til - enn at jeg var lei av P3.

Programleder Tuva Fellman er også kryptisk om hvordan fremtiden blir:

– Jeg skal inni et nytt kapittel i livet og gleder meg til det. Hva det kapittelet skal inneholde holder jeg for meg selv en liten stund til, sier hun til Medier24.

Powered by Labrador CMS