Sanna Drogset Børstad går fra å være journalist til ansvarlig redaktør

Sanna Drogset Børstad er ny ansvarlig redaktør i Stjørdals-Nytt

Sanna Drogset Børstad forlater Nidaros til fordel for Stjørdals-Nytt.

Publisert Sist oppdatert

35 år gamle Sanna Drogset Børstad er ny ansvarlig redaktør i Stjørdals-Nytt.

Det skriver Polaris Media Midt-Norge i en pressemelding.

– Dette er en utfordring og en mulighet som jeg ser veldig frem til å komme i gang med, sammen med det som er en offensiv og dyktig gjeng i redaksjonen i Stjørdals-Nytt. Jeg har vokst opp i Stjørdal, og gleder meg til å kunne være med på å utvikle Stjørdals-Nytt, sier Drogset Børstad, og fortsetter:

– Jeg brenner for journalistikken, for å sette dagsorden og løse samfunnsoppdraget. Stjørdal og resten av Værnes-regionen er et utrolig spennende område, som jeg kjenner godt fra før, og ser fram til å komme enda tettere på.

Fornøyd

Siden september 2021 har ansvarlig redaktør i Trønderbladet, Lars Østraat, vært konstituert som redaktør i Stjørdals-Nytt. Nå er styret i Midt-Norsk Avisdrift AS fornøyd med at avisen får egen redaktør igjen.

– Vi mener Stjørdals-Nytt får en redaktør med solid journalistfaglig kompetanse og en spennende leder som er flink til å bygge lag. Vi vurderer det slik at hun med sitt faglige engasjement og redaksjonelle erfaring raskt vil kunne være i stand til å håndtere oppgavene og ansvaret i stillingen, i et godt samarbeid med den øvrige redaksjonen sier styreleder Henning Johansen.

Lanserte digital abo-løsning

I mai i år lanserte avisen en abonnementsløsning for leserne av nettutgaven.

– Den nye ansvarlige redaktøren kommer til en arbeidsplass som er i en oppbyggings- og investeringsfase som skal styrke mediehusets posisjon i det digitale leser- og annonsemarkedet, forteller Johansen.

– Dette vil kunne bidra til høyere digitale inntekter og dermed en mer langsiktig og robust finansiering av mediehuset. Jeg kjenner meg trygg på at vi i Sanna har funnet en ansvarlig redaktør som har de beste forutsetninger for å klare den jobben.

Powered by Labrador CMS