Påskepraten

Her flyr TV 2-sjefen på det årlige påskerennet: – Ligner mer på en påskekylling

Sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes (50), er dagens påskeprat.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medier24 stiller denne påsken en rekke spørsmål til medieprofiler i spalten #Påskepraten.

Neste person ut er sjefredaktør og administrerende direktør i TV 2, Olav T. Sandnes.

– Hva gjør du i påska? (og når hadde du sist ski på beina?)

– Det blir litt jobb og familietid i lavlandet første del av påsken og deretter tur til Dagali. Håper bare det er snø der!

– Når finner du roen på ferie?

– Påsken blir på hytte med storfamilien, så det er dårlig med utsikter for ro og avslapning. Påskerennet er høydepunktet og går heldigvis uten stilkarakterer. Ser jo av bildet her at svevet mitt ligner mer på en påskekylling enn en skihopper..

– Hvilke medier/serier/podkaster/innhold vil du anbefale andre å konsumere i påska?

– Alt av papiraviser kjøpes inn hver påske. TV 2s påskekrim, «Dalgliesh» skal ses og på øret vil jeg nok ha B-laget. Så vil jeg følge nøye med på TV 2 Nyhetene da vi også i påsken vil ha reportasjeteam i Ukraina. I stua hos oss blir det nok også Eliteserie, OBOS, Premier League og Champions League fra palmesøndag og utover. Alt på TV 2 så klart! Kanskje må jeg også se Bodø Glimt spille skjærtorsdag.

– Hvordan vil du karakterisere medieåret så langt i år?

– Ukrainakrigen preger selvfølgelig de første tre månedene av 2022 etter at koronapandemien roet seg ned. Jeg mener dekningen er virkelig god her hjemme, så stor honnør til alle medier som har bidratt.

– Hvordan blir resten av medieåret 2022?

– La oss håpe på mer normalitet som følge av at krigføringen til Russland avsluttes. Men å tro på det er en annen sak. Følgekonsekvensene av krigen vil nok også prege mer resten av året. Ikke minst situasjonen til de mange flykningene i Europa og etterhvert i Norge.

Powered by Labrador CMS