Herman Flesvig ledet årets P3 Gull, hvor etterfesten ble stengt av brannvesenet.
Herman Flesvig ledet årets P3 Gull, hvor etterfesten ble stengt av brannvesenet.

Brannvesenet stengte etterfesten til P3 Gull

Etterfesten etter lørdagens P3 Gull ble stengt da branninspektøren kom og avdekket flere alvorlige mangler.

Publisert

Etterfesten etter lørdagens P3 Gull ble stengt da branninspektøren kom og avdekket flere alvorlige mangler.

Det var en kombinasjon av flere forhold som gjorde at festen i Gamle Oslo ikke fikk fortsette, skriver Dagbladet , som har snakket med Oslo brann- og redningsetat. Hovedgrunnen til at brannvesenet gikk så drastisk til verks, var manglende rømningsveier.

– Det er veldig høy terskel for å stenge et arrangement slik som vi gjorde i natt. Det er bare når vi vurderer det til å være overhengende fare for sikkerheten til personene til stede at vi gjør det, sier vakthavende stabssjef Lars Magne Hovtun.

Det var tilfeldigheter som gjorde at etaten hans ble klar over festen etter prisutdelingen lørdag kveld.

– Vi valgte å foreta en inspeksjon av lokalet med branninspektører fra brannforebyggende avdeling, og vi oppdaget raskt at ting ikke var som de skulle være, sier Hovtun.

Resultatet ble at moroa var over allerede rundt midnatt, og flere hundre festdeltakere måtte finne veien hjem – eller videre – tidligere enn beregnet.

Politiet bisto med stengingen og sier til avisen at det hele gikk rolig for seg. Hovtun roser festdeltakerne for samarbeidsviljen når festen ble avsluttet.

 

Ina Wroldsen vant 

Ina Wroldsen vant P3-prisen under lørdagens P3 Gull. Hun var også nominert for årets låt, men den prisen gikk til Sigrid for «Strangers».

«Ina Wroldsen er en artist og låtskriver i et verdensformat», skriver juryen i begrunnelsen for utdelingen av årets P3-pris.

«Etter å slått gjennom som låtskriver for noen av verdens største stjerner, vokste også artistkarrieren med en rekke globale hits som både gjestevokalist og soloartist. Med sin unike stemme, meloditeft og personlige penn, treffer hun sitt publikum med en kraft, ærlighet og råskap som man sjelden ser i popindustrien», heter det videre i begrunnelsen.

Wroldsen beskrives som et forbilde for unge artister og en artist som i en alder av 34 år allerede har «satt dype spor i popmusikkens historie».

De andre juryprisene lørdag gikk til Cezinando, som ble årets liveartist, og Boy Pablo, som vant kategorien årets nykommer. Årets låt ble altså «Strangers», med Sigrid, en pris som er stemt fram via radiokanalens nettside.

Sigrid var også en av artistene som opptrådte på lørdagens arrangement. De andre liveartistene var Emir, Unge Ferrari, Girl In Red, Dagny og Astrid S.

Powered by Labrador CMS