Selma Moren i påskestemning.

Påskepraten: 

Selma Moren fikk rare middager da hun brukte KI

VGs debattjournalist og kommentator hadde valgt Fredrik Solvangs jobb hvis hun skulle bytte stilling - men bare i 24 timer.

Publisert

VG-journalist Selma Moren er neste person ut i Medier24s påskeprat. Denne påsken skal hun faktisk gjøre noe nytt.

– Hva gjør du i påska?

– Hvert år glemmer jeg at det er påske! Det er kanskje forferdelig å si, for dem som elsker sånt, men jeg har ingen påsketradisjoner. Annet enn at jeg pleier å være i Oslo og kose meg med noen dager fri. Men: Jeg skal faktisk besøke noen på hytta denne påsken, så da blir jeg kanskje et nytt menneske? 

– Hvilke serier/filmer/podkaster vil du anbefale andre å sjekke ut?

– I det siste har jeg kost meg med TV-adapsjonen av Mr. and Mrs. Smith. En ganske dårlig film, som har blitt en ganske gøy serie. Litt skyting, litt klining, masse emosjonelt drama.

– Og Tore og Haralds podkast er min favoritt. Det er sjeldent jeg ler så mye for meg selv.

– Også anbefaler jeg alltid podkast-serien Dying for sex, fra 2020. En dokuserie om Molly, en kreftsyk kvinne som forlater det ulykkelige ekteskapet sitt og begynner å - ja, faktisk å ligge rundt. Podden er stort sett samtaler mellom Molly og hennes beste venn. Hvis du orker å grine litt i påsken, så er den perfekt.

– Hvilken medieperson ville du helst byttet jobb med og hvorfor?

– Hah! Fredrik Solvang. Men gjerne bare i 24 timer, eller noe. Jeg vil også ha på sånn stilig dress og si: Nå svarer du ikke på spørsmålet.

– Når brukte du sist KI, og til hva?

– Jeg bruker det en del på jobb, for å få forslag til titler og sånt. Prøvde også å få KI til å finne oppskrifter til meg, men da endte jeg opp med å lage noen veldig rare middager.

– Hva ville du jobbet med om du ikke hadde vært journalist/programleder?

– Jeg hadde egentlig lyst å bli sykepleier, men mattekarakterene mine var ikke gode nok. Kanskje greit, jeg har mer enn nok med å ha ansvar for eget liv.

Powered by Labrador CMS