Stig Jakobsen tror grundig, lokal og dagsordensettende journalistikk blir viktig for å lykkes som ny nettavis i Steinkjer.

Dette blir navnet på den nye avisa i Steinkjer

Polaris Media lanserer i dag nettavisen Steinkjer24: – Vi ønsker å være en offensiv nettavis med høy puls og lokalt og relevant innhold for folk på Steinkjer, sier sjefredaktør og administrerende direktør

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

I dag lanserer Polaris Media nettavisen Steinkjer24. Det melder de i en pressemelding.

-Vi ønsker å være en offensiv nettavis med høy puls og lokalt og relevant innhold for folk på Steinkjer, sier sjefredaktør og administrerende direktør Stig Jakobsen, som kommer fra tilsvarende rolle hos iTromsø.

Han sier at de ønsker å sette dagsorden med å lage grundig og lokal journalistikk.

– Vi kommer til å løfte frem mennesker gjennom å fortelle de gode historiene. I tillegg skal vi være gode på nyheter, underholdning, sport, næring. Grundig, lokal og dagsordensettende journalistikk blir viktig for å lykkes, sier Jakobsen.

Steinkjer24 vil også kunne dele på innhold fra de andre Polaris mediene i Trøndelag som Adresseavisen og Innherred.

Jakobsen påpeker at Rosenborg står sterkt i hele Trøndelag, også på Steinkjer Han mener at det vil ha verdi for lesere,  men legger til at det viktigste blir det lokale innholdet som de produserer selv.

Steinkjer24 er eid av Polaris Media som fra før har Adresseavisen, Innherred, Bladet og Fosna-Folket nord i Trøndelag. Fra før har Trønder-Avisa og Steinkjer-Avisa sine hovedkontorer på Steinkjer.

Powered by Labrador CMS