Ragnhild Grongstad.

Ragnhild Grongstad er ny politisk journalist i Vårt Land

Ragnhild Grongstad har jobbet som byrådssekretær for byrådsleder Raymond Johansen (Ap). Nå får hun nye oppgaver som politisk journalist i Vårt Land.

Publisert

Ragnhild Grongstad forlater jobben som byrådssekretær for avdeling for næring og eierskap i Oslo kommune og blir Vårt Lands nye politiske journalist.

Det melder avisen selv i en pressemelding.

– Vårt Land er kjend som ei av dei beste avisene på norsk politikk. Dei satsar knallhardt på kvalitetsjournalistikk og har svært mange dyktige journalistar som brenn for å vise kva som står på spel. Eg gler meg over å få vere med på laget, sier Grongstad.

Hun starter i jobben allerede 1. januar.

Fra før av har hun en master i miljøteknologi og politikk fra Imperial College London, samt en bachelor i medier og kommunikasjon fra Universitet i Oslo.

Hun har også bakgrunn i Tankesmia Agenda, Shell | St1 og NRK.

– Eg har fått verdifulle erfaringar og innsikt frå innsida av politikken. Nå trer eg inn ei ny og spanande rolle og forlèt politikken. Eg gler meg veldig til å jobbe journalistisk og dekke breidda i norsk politikk, kommenterer hun.

Nyhetsredaktør Lars Inge Staveland kommenterer også ansettelsen:

– Ragnhild har utmerka seg som ein kandidat med svært god nyheitsteft og sterke analyse- og formidlingsevner. Ho er eit stort journalistisk talent. Vi er veldig glade for å ha fått henne med på laget når vi no satsar endå sterkare på politisk journalistikk, sier han.

Powered by Labrador CMS