Anders Hoff og Helene Olafsen er aktuelle med "Skal vi danse podkast".

«Skal vi danse» får egen podkast

Onsdag lanseres den nye podkasten «Skal vi danse podkast» med programlederduoen Helene Olafsen og Anders Hoff. På gjestelisten står tidligere deltakere.

Publisert Sist oppdatert

Det er topp stemning og høy temperatur når tidligere vinnere, finalister og publikumsfavoritter møtes til trening og på parketten i «Skal vi danse: all stars» denne høsten.

Programlederduoen Helene Olafsen og Anders Hoff leder podkasten som vil gi «Skal vi danse»-fansen alt om det som skjer i kulissene, ryktene og ta tempen stemningen. Høstens kjendisdansere og tidligere deltakere er gjester.

– Vi gleder oss til å ta imot vår utvidede «Skal vi danse»-familie i podkasten hver uke. Sammen med kjente gjester kommer vi til å snakke om det som har skjedd, og ikke minst det vi tror kommer til å skje i høst. Vi håper å få gitt svar på alle spørsmålene folk sitter igjen med etter å ha sett «Skal vi danse»-sendingen, sier Helene Olafsen

Allerede i første sending letter fjorårets vinner og TV 2-profil Simon Nitsche på sløret og avslører flere hemmeligheter fra hans sesong.­

– Det er gøy å få nerde litt, og ting man har lurt på rundt «Skal vi danse». Og så blir det nok litt sladder også - eller nyttig info som jeg liker å kalle det. Se for deg en akademisk disputt på Blindern. Det er ikke det, sier Anders Hoff.

Podkasten produseres av Vrang Produksjon for TV 2.

Powered by Labrador CMS