Skavlan fikk flere seere etter flyttingen til lørdags­kvelden

– Dette er en veldig god start for TV 2 sin lørdagssatsing denne våren, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 i en pressemelding.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

«Skavlan» fikk 322.000 seere på sesongpremieren sent lørdag kveld, og åpner med det nyåret bedre enn han avsluttet fjoråret, skriver TV 2 i en pressemelding. 

– Dette er en veldig god start for TV 2 sin lørdagssatsing denne våren. «Hver gang vi møtes» og «God kveld Norge» åpner sterkt. Og vi får gode seertall på «Skavlan» som avslutter lørdagskvelden. En andel på over 32 prosent for «Skavlan» i den kommersielle målgruppen er vi svært godt fornøyde med, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 i en pressemelding. 

I tillegg fikk «Hver gang vi møtes»-premieren hadde på det meste 671.000 seere, og i snitt så 578.000 seere hele programmet på TV 2. «God kveld Norge» åpnet med 443.000 seere, skriver TV 2 i meldingen. 

Søndag kveld ble det også satt ny Premier League-rekord på TV 2 Sumo, med 172.000 seere som i snitt så hele kampen mellom Tottenham og Manchester United, skriver de. 

Powered by Labrador CMS