TV 2 flytter «Skavlan» til lørdags­kvelden

- Seertallene for «Skavlan» på TV 2 denne høsten har ikke vært tilfredsstillende.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Da den populære programlederen Fredrik Skavlan byttet kanal fra NRK til TV 2, så ble det starten på et stort fall i antall seere.

Kun 183.000 så forrige ukes «Skavlan», som også ble det programmet med dårligst seertall for Skavlan denne høsten. Til sammenligning så 698.000 «Lindmo» på NRK. 

Nå tar derimot TV 2 grep, forteller kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2.

- Seertallene for «Skavlan» på TV 2 denne høsten har ikke vært tilfredsstillende. Vi har sett at tre talkshow på NRK og TV 2 på fredagskvelden blir ett for mange. Derfor flytter vi nå lineærversjonen av programmet til lørdag kveld - til det beste for seerne.

Det vil si at førstkommende utgave av «Skavlan» kommer lørdag 12. januar. 

- Selv om «Skavlan» flyttes til lørdagskvelden på lineær-TV, vil programmet fortsatt være tilgjengelig på TV 2 Sumo fra fredag ettermiddag i tråd med vår langsiktige digitale satsing på programmet. Versjonen som sendes på TV 2 Sumo er også en lengre versjon enn den som sendes på lineær-TV, forteller Trygve Rønningen.

Lørdagskvelden på TV 2 vil dermed fylles av «Hver gang vi møtes», «God kveld Norge» og «Skavlan», i tillegg til Nyhetene, Været og Sporten.

På fredagskveldene vil «The Voice» og «Senkveld med Helene og Stian» sammen med Nyhetene, Været og Sporten fylle sendeskjemaet.

Eksakte sendetider for fredag og lørdag på TV 2 fra januar bestemmes senere.

Powered by Labrador CMS