Svend Ole Kvilesjø blir daglig leder i den nye kristne avisen Verdinytt.no, mens Tor-Bjørn Nordgaard blir ansvarlig redaktør.

Starter ny kristen-avis: – Gleder oss til å utfordre leserne

– Vi jobber knallhardt nå for å få alt på plass, sier Tor-Bjørn Nordgaard og Svend Ole Kvilesjø, som står bak den nye nettavisen Verdinytt.no.

Publisert

– Med nettavisen Verdinytt.no gleder vi oss til å utfordre leserne og bli et nytt friskt pust i mediebildet, sier journalistene og grunnleggerne Tor-Bjørn Nordgaard og Svend Ole Kvilesjø.

Verdinytt.no sikter seg inn mot et bredt, allment publikum og lover løpende journalistisk dekning av aktualitetsstoff og samfunnsdebatt. De vil ha mest fokus på kristenlivsstoff og politiske verdidebatter.

Avisen vil stå på evangelisk kristen grunn.

Nordgaard har de siste seks årene jobbet som nettredaktør, nyhetsleder og journalist i avisen Norge IDAG. Han har jobbet med journalistikk og medieproduksjon de siste 16 årene, blant annet for en rekke aktører i Kristen-Norge. Han er også forfatter av tre bøker.

Svend Ole Kvilesjø blir avisens daglige leder. Han har vært journalist i Aftenposten i 18 år og fem år som nettleder i avisen Dagen. Han har også jobbet med kommunikasjon og utviklingsarbeid i store organisasjoner, i og utenfor Norge.

– Verdinytt.no kommer til å ha en profil som løfter opp troen på Bibelen som Guds Ord, menneskelivets ukrenkelige verdi og de kristne verdienes skapende kraft i samfunnet, forteller grunnleggerne.

Avisen tar mål av seg til å opplyse, oppbygge og utfordre leserne med et bredt utvalg nyheter og aktualitetsstoff – og ikke minst mye og respektfull debatt.

– Vi jobber knallhardt nå for å få alt på plass, slik at vi kan sette viktige verdisaker på agendaen gjennom den nye avisen, forteller grunnleggerne Nordgaard og Kvilesjø.

Powered by Labrador CMS