TV 2 Sumo inngår samarbeid med Nordisk Film: Gjør det mulig å kjøpe og leie høy­aktuelle kinofilmer

– Kjøpe og leiefilm er noe vi har hatt i planene våre en stund, og koronakrisen gjorde at vi fremskyndet dette arbeidet.

Publisert

Det opplyser TV 2 Sumo i en melding mandag morgen.

-I samarbeid med Nordisk Film lanserer vi muligheten til å både kjøpe og leie film på TV 2 Sumo. Vi ser frem til å kunne tilby mange nye filmer, som ikke er en del av den ordinære abonnementspakken til TV 2 Sumo, forteller digital direktør Christian Birkeland i TV 2 i meldinga.

Det betyr at det fra i dag vil bli tilgjengeliggjort i overkant av 50 aktuelle filmer, som premieren for storfilmen «1917», «Askeladden i Dovregubbens hall», «Knives out» og «Fjolls til fjells». TV 2 Sumo sitt samarbeid med Nordisk Film vil bety at man i løpet av våren får tilgjengelig filmer som «Flukten over grensen», «Torden» og «Bombshell».

- Kjøpe og leiefilm er noe vi har hatt i planene våre en stund, og koronakrisen gjorde at vi fremskyndet dette arbeidet. På rekordtid har interne krefter på tvers av hele TV 2 fått denne tjenesten opp, og jeg er veldig stolt av at vi nå kan lansere dette ekstratilbudet for de som ønsker å se høyaktuelle filmer gjennom oss, forteller Christian Birkeland i meldinga.

Filmutleiet blir ikke en del av TV 2 Sumo-abonnementet, så de lanserer et eget tilbud for de som er interesserte i det.

Powered by Labrador CMS