Anders Hustveit Gerhardsen, Anita Bakk Henriksen og Synne Piyawan Kringsjaa er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media.
Anders Hustveit Gerhardsen, Anita Bakk Henriksen og Synne Piyawan Kringsjaa er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media.

Watch Media ansetter tre nye journalister

Anita Bakk Henriksen, Synne Piyawan Kringsjaa og Anders Hustveit Gerhardsen er ansatt som nyhetsjournalister hos Watch Media.

Publisert Sist oppdatert

Det skriver Watch Media i en pressemelding torsdag.

Anita Bakk Henriksen begynner som nyhetsjournalist i EiendomsWatch i januar. Henriksen kommer fra stillingen som vaktsjef i Avisa Oslo. Hun har bred erfaring fra en rekke medier, inkludert E24/VG, Nettavisen og Finnmark Dagblad.

– Jeg har ikke vært så spent på en jobb siden jeg pakket sekken og flyttet til Finnmark, sier hun.

Anders Hustveit Gerhardsen kommer fra NRK, hvor han har vært journalist og vaktsjef i underholdningsavdelingen. Gerhardsen har tidligere vært nyhetsjournalist hos NRK Sørlandet og har i tillegg erfaring fra Kredinor og Nordea. Han har bachelor i økonomi og administrasjon, samt kommunikasjon og medieproduksjon.

– Jeg synes det er spennende å få være en del av en start-up, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang sammen med resten av teamet, sier Gerhardsen.

Synne Piyawan Kringsjaa jobber i dag i Hamar Arbeiderblad. 26-åringen har også erfaring fra Romerikes Blad. I tillegg til journalistutdanning har hun en master i strategisk kommunikasjon.

– Jeg setter veldig pris på muligheten jeg har fått i Watch Media. Det blir gøy å jobbe med flinke folk, og jeg ser frem til å jobbe tett på og dekke en spennende bransje, sier Piyawan Kringsjaa.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS