Martin Holmens NRK-ytring tok mer av enn han selv hadde forestilt seg. – Jeg kunne ikke sett for meg at det skulle nå så mange, sier han i Pressepodden.

Pressepodden:

NRK-programlederen skrev åpent om mobber-møte. Responsen har vært overveldende

– Jeg har faktisk mistet tellingen på alle meldingene jeg har fått, forteller Martin Holmen i Pressepodden.

Publisert

NRK-journalist og programleder Martin Holmen skrev sist helg en personlig ytring om mobbing og tilgivelse som har gått viralt.

Med tittelen «Unnskyldningens kraft» forteller Holmen åpent om da han i julen møtte en av mobberne fra barndommen i Alvdal - og fikk en overraskende unnskyldning.

Responsen på innlegget har vært massivt, noe Holmen også fortalte til Dagbladet tidligere denne uken.

– Jeg har faktisk mistet tellingen på alle meldingene jeg har fått. Det er alt fra mobbehistorier til folk som selv har mobbet og sagt unnskyld. Det er helt utrolig mange meldinger, sier Holmen til Pressepodden.

Han forteller også at er blitt stoppet på gaten, på treningssenteret og i skiløypa.

– Jeg kunne ikke sett for meg at det skulle nå så mange. Jeg vet at mobbing og det å føle på utenforskap er noe alle kan kjenne igjen. Men at det skulle ta så av var faktisk overraskende, sier Holmen.

Han forteller også mer om hvorfor han ønsket å være så åpen, hvorfor han mener åpenhet er nyttig som journalist, hva han tenker om diskusjonen rundt skeive journalister og dekning av Pride (han har selv arrangert Pride) - og hvem som inspirerer han mest i Presse-Norge.

Hør hele episoden øverst i saken eller der du vanligvis finner podkast.

Powered by Labrador CMS