Marius Thorkildsen (innfelt) stusset da han så at Staysman og Ole Rune Hætta skal lage TV-serie sammen.

SKRÅBLIKK:

Det virker som program­konseptet er lagd i en «programkonsept-generator»

«Jeg vet ikke hva jeg forventet da jeg sto opp i dag, men overnaturlig rølp fra NRK Sápmi og Staysman var ikke en av tingene jeg forventet», skriver Marius Thorkildsen i Ukens beste-oppsummeringen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Velkommen til Ukas beste. Denne uken hyller vi i overkant offensive medieledere, uventede samarbeid mellom tilfeldige profiler og en mann som uten tvil fortjener en byste av seg selv.

Ukas mest uventede samarbeid

«Staysman og NRK Sápmi-profil lagde serie om det overnaturlige. Det skremte dem begge»

Jeg vet ikke hva jeg forventet da jeg sto opp i dag, men overnaturlig rølp fra NRK Sápmi og Staysman var ikke en av tingene jeg forventet. Det virker nesten litt som programkonseptet er lagd i en «programkonsept-generator» hvor en maskin har fått beskjed om putte to tilfeldige kjendiser sammen, og så koble det med et tema.

Andre programkonsepter fra samme generator kunne vært:

  • Karsten Warholm og Nadia Hasnaoui lager serie om leddbuss

  • Vidar Villa og Fredrik Solvang lager serie om DNA

  • Henrik Mestad og Atle Bjurstrøm lager talkshow om nudisme

  • Espen Pa Lervaag og Trude Teige lager dokumentar om filosofi

Ukas mest offensive

Det er ikke mange ukene siden årets Premier League-sesong ble avsluttet og Abu Dhabi-content marketingen, Manchester City, kunne bli kåret til mester. Sesongavslutningen markerte også slutten på TV 2s rettigheter til å vise den engelske toppdivisjonen i Norge.

Fra neste sesong er det Viaplay som sitter på rettighetene, og det har de tenkt å markere.

Viaplay-sjef Anders Jensen fortalte til Medier24 denne uken at de har lyst til å gjøre Premier League større enn det har vært tidligere. Premier League, som hadde et sammenlagt seertall på over tre milliarder kloden over forrige sesong, skal altså bli større.

Det må være en av de mer offensive satsningene til et mediehus noen sinne, og nå skal ikke jeg være fanebærer av janteloven osv, men jeg håper de har andre mål også.

Uansett gratulerer med pris!

Ukas beste bilde med byste

Forrige uke hyllet vi avtroppende redaktør i Lofot-tidende, Kent Roar Nybø, for å stille opp i smoking i forbindelse med bilde til «slutter i redaktør-jobben»-saken. Denne uken er det Ivar Kvistum sin tur til å gi seg som redaktør i fagbladet Handikapnytt.

Saken om avgangen blir illustrert med et bilde av Kvistum som lener seg på en byste. Det fremgår ikke noe sted hvem bysten er av, eller hvorfor bysten er med i bilde. Jeg tolker det litt som om at bilde er et dårlig skjult hint til Handikapnytt om at en viss avtroppende redaktør kanskje mener han selv fortjener en byste?

Vi har dessverre ingen byster å dele ut i Ukas beste, men pris skal du få. Gratulerer!

———————————————-

Dette er et debattinnlegg, og gir uttrykk for skribentens mening. Har du lyst til å skrive i Medier24? Send ditt innlegg til meninger@medier24.no.

Powered by Labrador CMS