Fra venstre: sommervikar Sigurd Nordmo, Inga Vinje Engvik, vaktsjef Fredrik Sveen, redaktør David Stenerud, sommervikar Thale Kristensen, og sommervikar og ABC Nyheter-veteran Martin Jacob Kristoffersen.

ABC Nyheter med ny trafikkrekord: – Fantastisk

ABC Nyheter fortsetter å slå rekorder, til tross for at redaksjonen ble kuttet til beinet.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

For ett år siden satte ABC Nyheter ny trafikkrekord. Dette til tross for at de måtte nedbemanne over halve redaksjonen noen måneder i forkant.

Nå slår nettavisen sin egen rekord nok engang, skriver de i en pressmelding.

Fra å ha 55,2 millioner sidevisninger og et dagsnitt på 1,78 millioner i januar 2021, har ABC Nyheter 56,4 millioner sidevisninger og et dagsnitt på 1,81 millioner i januar 2022.

De hadde også over 370.000 unike brukere, ifølge tall fra Google Analytics.

– Vi valgte tidlig å fokusere på nyheter, et fokus vi ytterligere styrket fra starten av 2021. Dette har gitt oss rom til å produsere mer, og til og med være med på å sette dagsorden, sier redaktør i ABC Nyheter David Stenerud.

Stenerud mener at rekorden fra i fjor var hendelsesdrevet, med leirraset i Gjerdrum og stormingen av kongressbygningen i USA. I år er det ingen slike hendelser som har drevet trafikken.

– Det er fantastiske resultater, og viser at vi har greid å skape en forventning der ute til at ABC Nyheter leverer en solid og oppdatert nyhetsdrevet avis, sier Stenerud.

ABC Nyheter økte annonseinntektene med over 29 prosent i 2021 sammenlignet med 2019, ifølge kommersiell direktør i ABC Startsiden Stian Øvrebø.

Powered by Labrador CMS