Illustrasjonsbilde av Medieveksts forside.
Illustrasjonsbilde av Medieveksts forside.

Medievekst er slått konkurs

Flere redaksjoner mister sitt abonnementssystem i løpet av mai.

Publisert Sist oppdatert

Selskapet Medievekst AS er slått konkurs.

Selskapet leverer blant annet programvare og abonnementssystem til en rekke redaksjoner som Elle, Ledernytt, Lyd & Bilde og Runners World.

Medievekst omsatte i 2021 for nær 24 millioner kroner.

Medier24 har fått tilgang til en e-post som alle kundene av selskapet har mottatt om oppbudet.

– Det er flere årsaker til at vi ikke klarte å snu den negative trenden som oppsto med våre system-utfordringer fra sen høst 2022, som nå har kulminerte i dette, opplyser selskapet i e-posten.

– Selv om vi fikk flere positive tilbakemelding på nyåret, ble det finansielle etterslepet for stort og vi klarte ikke å drive videre på en god måte selv med et motivert og aktivt team. Vi forsøkte så å kjøpe ut boet, og drifte videre, men klarte ikke å lande en avtale med som ga trygg videre drift, heter det videre.

Selskapet har forsøkt å få inn eksterne kjøpere, men dette har ikke lyktes.

– De ansatte fortsatte i denne perioden å jobbe frivillig for dere og vedlikeholde system og kjøre rutiner. Man håpet til det siste at det skulle bli en løsning, men de har nå ikke mulighet for å tre inn i et nytt arbeidsforhold, opplyser selskapet.

Det er også publisert en kunngjøring om åpning av konkursbo hos Brønnøysundregisterene på selskapet.

Medievekst opplyser at de vil holde siste systemer gående på et redusert nivå ut mai, og at de vil bistå det de kan for overføringer for sine kunder.

Powered by Labrador CMS