Morten Langfeldt Dahlback begynner i Faktisk i mai.

Tidligere Adressa-kommentator Morten Langfeldt Dahlback blir faktasjekker i Faktisk

- Nå gleder jeg meg til å være med på å utvikle faktasjekking som sjanger og metode i Faktisk.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

32-åringen (bursdag 10. april) begynner i den nye jobben i starten av mai. 

- Jeg har fulgt Faktisk.no siden lanseringen og synes de er et av de viktigste og mest interessante prosjektene i medie-Norge. Nå gleder jeg meg til å være med på å utvikle faktasjekking som sjanger og metode i Faktisk.

I to perioder har han jobbet som kommentator i Adresseavisen - sist fram til januar i år. Før det har han bidratt redaksjonelt til The Economist Intelligence Unit og tatt en doktorgrad ved NTNU.

- Jeg tok doktorgrad på en avhandling om rasjonalitet før jeg begynte å jobbe som journalist, og at Faktisk gir meg mulighet til både å gå i dybden og bidra til kritisk etterprøving av norsk offentlighet, gjør at både forskeren og journalisten i meg føler at de har havnet på rett plass.

Redaktør Kristoffer Egeberg i Faktisk sier til Medier24 at de er stolte over denne signeringen og gleder seg til å få Morten med på laget.

- Ikke bare har han en solid akademisk bakgrunn som vil være svært nyttig for oss å ha i redaksjonen, men han har også en energi og personlighet jeg tror vil bidra til å løfte oss.

Powered by Labrador CMS