Stian Olsen (43) er redaktør for AdvokatWatch.

Watch Media lanserer enda en ny nettavis

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Saken oppdateres

Watch Media lanserer denne høsten enda en ny nettavis. Nyetableringen får navnet AdvokatWatch, og skal være tett på personer og virksomheter i den norske advokatbransjen, opplyser selskapet i en pressemelding.

– Advokatbransjen er en uhyre viktig del av norsk næringsliv, og vi ser et stort potensiale i en uavhengig og ambisiøs redaksjonell nettavis, som tar bransjen på alvor. Som med våre andre medier vil fokus være på business-delen, og vi vil skrive om alt fra strategi, konkurranse og resultater til bransjeglidning, rammevilkår og jobbskifter, sier Watch Medias internasjonale redaktør, Rasmus Emborg.

AdvokatWatch blir Watch Medias tredje bransjeavis i Norge. Watch Media er eid av JP/Politikens Hus, som er Danmarks største avishus. Selskapet driver 15 danske bransjemedier, inkludert søsteravisen AdvokatWatch, som dekker den danske advokatbransjen.

Stian Olsen (43) er redaktør for AdvokatWatch. Olsen jobbet i flere år for bransjeavisen iLaks før han meldte overgang til Watch Media tidligere i år.

– Vi skal dekke personene og selskapene i advokatbransjen bredt, og ikke minst være tett på. Bransjen er veldig interessant, og vår ambisjon er å styrke dekningen ved å gi våre lesere eksklusive nyheter samt et overblikk over de viktigste historiene i bransjen. Jeg gleder meg til å komme i gang, sier Olsen.

Powered by Labrador CMS