Arnfinn Storsveen går inn i en ettårig prosjektstilling hos kode24.

kode24 ansetter Arnfinn Storsveen som journalist

35-åringen kommer fra stillingen som kommunikasjonsrådgiver i Brannvernforeningen.

Publisert Sist oppdatert

Arnfinn Storsveen (35) er ansatt som journalist i kode24.

Det melder kode24 selv i en pressemelding onsdag.

Han  har tidligere jobbet i Klar Tale, Finansavisen, Gudbrandsdølen Dagningen og Glåmdalen.

– Vi ble så glade da vi fikk søknaden til Arnfinn; her var en fyr som åpenbart hadde lyst til å jobbe i kode24, ikke hadde skrevet søknaden sin med ChatGPT, virka som en superflink journalist, og attpåtil hadde en T-skjorte-kolleksjon som vitna om over snittet stor interesse for datamaskiner, sier kode24-redaktør Ole Petter Baugerød Stokke.

kode24 er en del av Aller Media og er nettavisen for norske utviklere. Storsveen går inn i en ettårig prosjektstilling.

– På Arnfinns første arbeidsdag traff bransjebomba om at 150 folk, inkludert 60 utviklere, mista jobben i Oda. Det takla Arnfinn på strak arm, mens jeg spilte inn ukas podcast. Han fikk da kjapt bevist to ting: At kode24 trenger en egen nyhetsjournalist, og at Arnfinn er riktig fyr for jobben, sier Stokke.

Storsveen har utdanning fra Nord universitet i Bodø, samme sted som Stokke. Han forteller at han fikk tips fra noen bekjente at kode24 søkte folk.

– Gode bekjente har jo gjerne rett en gang i mellom, og denne gangen var jeg også helt enig. Det er et prosjekt jeg har fulgt litt fra sidelinjen over flere år, og som jeg nå føler meg utrolig heldig over å skulle få ta del i, sier Storsveen.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS