Øyvind Bondevik Ødegård er Aller Medias nye CFO/konserndirektør økonomi, mens Karina Dahling Ehrenclou er ny konserndirektør for strategi, forretningsutvikling og M&A.

Aller Media ansetter to konserndirektører

Øyvind Bondevik Ødegård er Aller Medias nye CFO/konserndirektør økonomi, mens Karina Dahling Ehrenclou er ny konserndirektør for strategi, forretningsutvikling og M&A.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Karina Dahling Ehrenclou (39) er ansatt i Aller Media i en nyopprettet stilling som konserndirektør strategi, forretningsutvikling og M&A.

Øyvind Bondevik Ødegård (34) er ansatt som CFO/konserndirektør økonomi.

– Det har vært gjennomført svært grundige prosesser for å ansette konserndirektør strategi og ny CFO for konsernet, og vi er glade og tilfredse med å konkludere prosessene gjennom ansettelsene av Karina og Øyvind, sier konsernsjef i Aller Media, Dag Sørsdahl.

Ehrenclou ser frem til å bli en del av et spennende system med merkevarer som hun mener er godt posisjonert for videre vekst i en bransje som har vært og fremdeles er i sterk endring.

– Jeg er ydmyk ovenfor at jeg har mye å lære om mediebransjen, men tror jeg kan bidra til å utvikle merkevarene og Aller systemet videre. I tillegg har jeg fått et veldig positivt inntrykk av menneskene jeg skal jobbe med - de som fremstår som kompetente, profesjonelle og varme, og jeg gleder meg nå til å bli bedre kjent med hele organisasjonen, sier Ehrenclou.

Ødegård er glad og takknemlig for muligheten til å fortsette karrieren som CFO i Aller Media.

– Konsernet har en solid og diversifisert portefølje, og en sterk posisjon i det norske medie- og kommunikasjonsmarkedet. Jeg gleder meg også stort til å fortsette å arbeide sammen med dyktige kollegaer i økonomiteamet, konsernledergruppen og i resten av organisasjonen, sier Ødegård.

Ehrenclou har jobbet åtte år i Orkla og kommer nå sist fra rollen som SVP Business Development for Orkla Confectionery & Snacks.

Hun har tidligere ledet Orkla Group Sales og har lang erfaring fra konsernstrategi. Hun er utdannet ved Institutt for industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU og har også flere års erfaring fra Boston Consulting Group.

Ødegård har vært ansatt som M&A ansvarlig i Aller Media siden 2018, og har fra tidligere 7 års erfaring fra revisjons- og rådgivningsfirmaet EY.

Han er utdannet siviløkonom fra NHH i 2011 med mastergrad i finansiell økonomi og har senere en mastergrad i regnskap og revisjon ved Handelshøyskolen BI.

Ehrenclou begynner i Aller Media i løpet av høsten, mens Ødegård tok over rollen som CFO 1. juni.

Powered by Labrador CMS