Glåmdalen-redaktør Thor Sørum-Johansen overtar Oppland Arbeiderblad i 2024.

Han blir ny Oppland Arbeiderblad-redaktør

Glåmdalen-redaktør Thor Sørum-Johansen konstitueres i jobben ut 2024. 

Publisert Sist oppdatert

Thor Sørum-Johansen er konstituert som ansvarlig redaktør og daglig leder i Oppland Arbeiderblad (OA), opplyser Amedia.

Han er for tiden sjefredaktør i Glåmdalen, og vil overta når nåværende OA-redaktør Erik Sønstelie blir gravesjef i Amedia 20. januar

Sørum-Johansen er konstituert ut 2024.

– Da jeg ble spurt om å overta ledelsen av OA i en periode, kjente jeg umiddelbart at dette var noe jeg virkelig hadde lyst til. OA er en solid og tradisjonsrik avis, som over tid har preget lokalsamfunnet med sterk og viktig journalistikk, sier Sørum-Johansen. 

– Nå ser jeg fram til å bli kjent med de ansatte, og sammen med dem gå løs på de utfordringene som venter i det som blir et uhyre spennende år for alle oss som har valgt et liv i mediebransjen, sier han.

OA-styreleder Kristina Fritsvold Nilsen opplyser at planen er å finne en permanent redaktørløsning til neste høst, slik at vedkommende kan tiltre 1. januar 2025.

Hun er glad for at Sørum-Johansen skal styre skuta frem til det. 

– Thor er absolutt riktig person i en slik rolle. Han har bred bakgrunn som journalist og redaktør og god evne til å gå inn krevende prosesser, både redaksjonelt og administrativt, med ro og klokskap. Jeg er glad for at han takket ja til å påta seg denne oppgaven i 2024, sier hun.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS