Disse skal utgjøre Watch Medias nye nettavis: Synne Piyawan Kringsjaa, Anders Hustveit Gerhardsen, Synnøve Prytz Berset og Christine Gulbrandsen.
Disse skal utgjøre Watch Medias nye nettavis: Synne Piyawan Kringsjaa, Anders Hustveit Gerhardsen, Synnøve Prytz Berset og Christine Gulbrandsen.

Watch Media lanserer ny nettavis

Skal lage journalistikk på mat- og drikkebransjen i avisen MatvareWatch. Christine Gulbrandsen er hentet inn som redaktør.

Publisert Sist oppdatert

Watch Media lanserer nå sin syvende næringslivsavis.

– Den norske næringsmiddel- og drikkevareindustrien utgjør en stor og viktig del av norsk næringsliv. Vi mener det er solid grunnlag for en troverdig og uavhengig avis, som tar bransjen på alvor, sier ansvarlig redaktør og landsjef Kristin Stoltenberg i Watch Media Norway i en pressemelding.

MatvareWatch blir søsteravisen til danske FødevareWatch, og de sier i pressemeldingen at det blir tett samarbeid mellom de to redaksjonene.

Redaktør for MatvareWatch blir Christine Gulbrandsen (46), som kommer fra journalistbyrået aStory. Hun har også mangeårig journalist- og ledererfaring fra Fædrelandsvennen, Aftenposten og NRK.

– Næringsmiddelindustrien er svært mangfoldig, her er det både små produsenter, mellomstore bedrifter og store konsern som driver med alt fra kjøtt, fisk og meieri til korn, drikke og andre typer mat- og drikkerelatert produksjon. Hvert eneste år skapes det enorme verdier her – og vi skal dekke verdiskapningen, bedriftene og personene i bransjen med kritisk og uavhengig journalistikk, sier Christine Gulbrandsen.

Hun får med seg journalistene Anders Hustveit Gerhardsen, Synnøve Prytz Berset og Synne Piyawan Kringsjaa.

Watch Media har fra før FinansWatch, AdvokatWatch, EiendomsWatch, EnergiWatch, MedWatch og HandelsWatch.

Watch Media er en del av det danske mediekonsernet JP/Politikens Hus, som blant annet eier Jyllands-Posten, Politiken og EkstraBladet. 

Siden 2010 har morselskapet Watch Medier lansert 17 digitale bransjemedier i Danmark og to i Tyskland. I tillegg har Watch Media en Oslo-korrespondent for internasjonale ShippingWatch.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS