Enrique Patrickson blir ny CFO i NENT

– En spennende vekstreise foran oss, sier Enrique Patrickson, som går fra Electrolux til NENT.

Publisert

Enrique Patrickson blir ny EVP og Chief Financial Officer (CFO) i NENT Group.

Han blir en del av selskapets konsernledelse, ha base i Stockholm og vil rapportere til CEO Anders Jensen.

Åsa Regen Jansson, for tiden fungerende finansdirektør, vil gjenoppta sin tidligere stilling som SVP Group Business Control & Commercial Finance.

Patrickson kommer fra stillingen som CFO og CP of sales i Electrolux, og har tidligere vært ni år i ASSA ABLOY.

– Enrique har en meget imponerende merittliste som spenner over flere bransjer og markeder. Hans erfaring og operative ferdigheter vil være uvurderlig ettersom vi bringer Viaplay til mange flere seere i løpet av de kommende årene, både i Norden og internasjonalt, sier CEO Anders Jensen.

Han legger til:

– Jeg ser Enriques erfaring fra andre bransjer som spesielt verdifulle når vi streber etter å innovere og utfordre hvordan optimal verdi skapes i vår bransje. Jeg vil også rette en varm takk til Åsa for hennes engasjement og harde arbeid som fungerende finansdirektør, en rolle hun tok på seg under svært vanskelige omstendigheter, sier han.

Patrickson ser frem til den nye jobben.

– Viaplay er en unik tjeneste med en spennende vekstreise foran oss, ledet av et utrolig engasjert team med en sterk følelse av hensikt. Jeg har hatt privilegiet av å jobbe i globale vekstbedrifter, og jeg ser frem til å bringe min erfaring og praktiske tilnærming til Viaplay-teamet, sier Patrickson.

Powered by Labrador CMS