Andrew Kvålseth, EVP Growth and investments & Chief Investment Officer, forlater Schibsted

Investeringssjef forlater Schibsted

Chief Investment Officer Andrew Kvålseth slutter i Schibsted. 

Publisert Sist oppdatert

Andrew Kvålseth, EVP for Vekst og Investeringer og Chief Investment Officer i Schibsted, har valgt å forlate selskapet til fordel for en ny ekstern mulighet. Det melder konsernet. 

Kvålseth har hatt ansvar for Schibsteds vekstportefølje, ventureaktiviteter samt fusjoner og oppkjøp. Han skal nå bli administrerende direktør i et børsnotert selskap, som vil bli offentliggjort senere, skriver Schibsted. 

– Jeg vil uttrykke min dype takknemlighet til Andrew for hans bidrag til Schibsted. Nylig har han spilt en ledende rolle i to av våre viktigste transaksjoner noensinne: salget av vår eierandel i Adevinta og salget av våre nyhetsmedieoperasjoner. Hans sterke lederskap av Schibsteds vekst- og investeringsvirksomhet under utfordrende makroøkonomiske forhold har også vært uvurderlig for selskapet. Jeg ønsker Andrew alt godt i hans neste eventyr, sier Kristin Skogen Lund, administrerende direktør i Schibsted.

Siden 2021 har Andrew Kvålseth vært en del av Schibsteds konsernledelse, og han vil forlate Schibsted i juli 2024.

Han sier selv at det har vært et privilegium å få jobbe med så mange talentfulle og inspirerende individer i Schibsted. 

– Jeg føler meg heldig som har hatt muligheten til å være en liten del av den reisen, spesielt i en tid fylt med så mange transformative initiativer som jeg kunne bidra til å drive. Takk til alle mine kolleger, og jeg ser frem til å følge Schibsteds fortsatte suksess og utvikling, sier Andrew.

Har du tips til denne eller andre saker? Kontakt oss på: tips@medier24.no

Powered by Labrador CMS