Janne Amble (fra venstre), Anna Myklebust Hodne og Lauritz Rushfeldt Vatne er alle ansatt ved TV 2 Nyhetenes Oslo-redaksjon.

TV 2 Nyhetene ansetter Janne (38), Anna (23) og Lauritz (26)

TV 2 henter tre nyhetsjournalister til Oslo-redaksjonen.

Publisert Sist oppdatert

Denne artikkelen er over to år gammel.

TV 2 Nyhetene har ansatt Janne Amble (38), Anna Myklebust Hodne (23) og Lauritz Rushfeldt Vatne (26) i faste stillinger som reportere i innenriksredaksjonen i Oslo, opplyser TV 2.

Amble er kanskje det mest kjente navnet, som medprogramleder for Norge bak fasaden sammen med Kadafi Zaman.

Hun har lang erfaring fra TV-produksjoner, og har i tillegg en master fra regilinjen ved Høgskolen i Lillehammer og en bachelor i kriminologi fra UiO.

Jobb-bytte?

Har du eller noen du kjenner skiftet jobb i mediebransjen? Send oss tips på tips@medier24.no

– Hun blir et viktig tilskudd til redaksjonen med sin bakgrunn og erfaring, og vi har store forventninger til henne, sier redaksjonsleder i Oslo, Niklas Lysvåg.

Myklebust Hodne har vært tilknyttet TV 2 Nyhetene en stund som tilkallingsvikar. Hun er journalistutdannet fra Universitetet i Bergen.

– Vi er glade for å ha knyttet et slikt talent til oss på fast basis, sier Lysvåg.

Rushfeldt Vatne hentes på sin side som krimreporter, og kommer fra en allerede fast reporterstilling i nyhetsredaksjonen. Han er journalistutdannet fra Oslo Met.

Rushfeldt Vatne vil gå inn i en spesialstilling i et eget, sentralt krim-team, opplyser TV 2.

– Teamet får hovedansvar for å være i forkant av all krim - på alle plattformer. Men de også skal samarbeide med andre reportere i andre avdelinger og både rykke på hendelser og grave i større og mindre prosjekter, forteller Lysvåg.

Han gleder seg over at Rushfeldt Vatne blir en del av det.

– Vi kjenner også Lauritz godt fra før. Han har for lengst vist hva han duger til både på nett, live og i TV-reportasjer, sier Lysvåg.

Powered by Labrador CMS