Klassekampens nye journalister til Bergen; Anne Kari Hinna og Gunnar Wiederstrøm.

Avisveteran Gunnar Wiederstrøm (60) til Klassekampen. Han og Anne Kari Hinna (33) blir journalister på avisas nye vestlandskontor

Venstresidas dagsavis etablerer seg i Bergen med to journalister.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Gunnar Wiederstrøm (60) blir journalist i Klassekampen. Han har lang erfaring som journalist i BT og journalist og redaktør i Bergensavisen. Han har også jobbet i NRK og Gula Tidend.

Nå jobber han med arealplanlegging i Opus Bergen, men gjør altså comeback til journalistikken.

I en melding fra Klassekampen, sier Widerstrøm:

­- Ved å ta denne jobben følger eg hjartet. Klassekampen er den mest spennande avisa i landet. I ei tid der dei trykte media slit, opplever KK framgang år etter år.

- Frå vestlandskontoret ønskjer eg å rapportere om alt det spennande som skjer innan næringslivet i landsdelen, med eit perspektiv som set dei som gjer arbeidet i sentrum, sier Wiederstrøm.

 

Flytter vestover

Anne Kari Hinna (33) har siden 2012 jobbet på innnenriks hos Klassekampen i Oslo, og har erfaring fra TV 2 og Os og Fusaposten. Hun har utdanning i både næringslivsjournalistikk og kultur, og ser nå fram til å bli en av to journalister i Bergen:

- Eg er veldig glad for at Klassekampen styrkar distriktssatsinga. Eg trur det er viktig at Klassekampen er til stades med auge og øyrer i ulike landsdelar.

 

Mange søkere

Klassekampens redaktør Bjørgulv Braanen sier seg fornøyd med ansettelsene, etter mer enn 50 godt kvalifiserte søkere.

Widerstrøm starter i avisa høsten 2017, mens Anne Kari Hinna begynner neste år.

Avisa har dermed lokalkontor i både Trondheim, Tromsø - og nå snart Bergen.

 

Powered by Labrador CMS