To nye ansettelser i DNs målgruppeavdeling.

Hanne Brønmo og Are W. Sandvik er nye prosjektledere i DN

Dagens Nærlingsliv henter inn Hanne Brønmo og Are W. Sandvik fra startup-scenen og Aftenposten.

Publisert Sist oppdatert

Hanne Brønmo og Are W. Sandvik er DNs nye prosjektledere i målgruppeteamet. Det melder avisen i en pressemelding.

– Are og Hanne kombinerer kunnskap om journalistikk, forretningsutvikling og prosjektledelse. Dette er en unik kompetanse, som vi trenger i en mediebransje i kontinuerlig endring. De nye prosjektlederne blir nøkkelspillere når DN skal fortsette å vokse, og vi er utrolig fornøyde med signeringene, sier Marit Tronier Halvorsen, som leder målgruppeteamet.

Brønmo blir hentet fra Aftenposten, der hun har hatt rollen som redaksjonell prosjektleder. Hun har også erfaring fra konsulentselskapet Deloitte, samt journalistvikar i Aftenposten.

Hun har også bakgrunn som frilans for Dagens Næringsliv.

– DN har imponert meg med sin satsing på nye målgrupper og tjenester de siste årene. Jeg gleder meg til å bli en del av utviklingsavdelingen og jobbe for at enda flere får øynene opp for DNs prisvinnende journalistikk, sier Brønmo.

Are W. Sandvik har de siste årene jobbet med produkt- og tjenesteutvikling i design- og teknologibyrået Netlife og i startup-selskapet ShiftX, men har også bakgrunn som journalist hos blant annet Oppland Arbeiderblad og Dagbladet.

– Å få muligheten til å bruke alt jeg kan i samme jobb nå, blir veldig bra. DN har Norges beste journalistikk. Det trigger å være med på løftet det er å ta ut hele potensialet digitalt, sier Sandvik.

Brønmo starter 2. januar, mens Sandvik hadde sin første dag 10. oktober.

Powered by Labrador CMS