Astrid Randen er godt fornøyd med å skulle lede samfunn-, politikk- og næringslivgruppen i Dagens Næringsliv.

Astrid Randen forlater NRK for DN

– Det er vanskelig å slutte i NRK, men veldig lett å begynne i DN.

Publisert Sist oppdatert

Dagens Næringsliv har ansatt Astrid Randen (46) som redaksjonssjef for samfunn-, politikk- og næringslivgruppen, opplyser mediehuset.

Hun hentes fra jobben som politisk reporter og programleder for Politisk Kvarter i NRK.

– Jeg er glad og stolt over å få muligheten til å lede samfunn-, politikk- og næringslivgruppen i Dagens Næringsliv. Anledningen til å jobbe med noen av landets beste og mest hardtslående journalister kunne jeg ikke la gå fra meg, sier Randen.

– Det er vanskelig å slutte i NRK, men veldig lett å begynne i DN. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben for at DN skal vinne konkurransen om de beste nyhetene innen politikk, næringsliv og samfunnsliv, sier hun.

Nyhetsredaktør Marianne Johansen skryter av sin nye signering.

– Astrid er lidenskapelig opptatt av god, dagsordensettende journalistikk om politikk og samfunn. Hun har velutviklet teft for sakene som engasjerer bredt og som er viktige for samfunnsutviklingen, sier hun.

– Hun har en imponerende gjennomføringskraft, sterke lederegenskaper og innovative evner. I tillegg er Astrid en dedikert lagspiller som gjør henne perfekt til å løfte det knallsterke teamet av reportere som jobber med politikk, næringsliv og samfunn i DN, sier Johansen.

Powered by Labrador CMS