Bilde av Tony Ågotnes, som har gått fra sommervikar til NRK-journalist i fast jobb de siste par årene.
Tony Ågotnes har gått fra sommervikar til NRK-journalist i fast jobb siden 2020.

Radioveteran Tony Ågotnes har fått fast jobb i NRK Vestland

Den tidligere P4-profilen gikk fra sommervikariat til fast jobb.

Publisert Sist oppdatert

Tony Ågotnes (53) har fått fast jobb som nyhetsjournalist i NRK Vestland i Bergen.

Han har vært tilknyttet distriktskontoret i diverse vikariater siden 2o2o, men landet fast jobb tidligere denne måneden, da han danket ut 25 andre kandidater til jobben.

Da Ågotnes til slutt fikk beskjeden på telefon, så ble han veldig glad.

– Da de ringte meg, så hadde jeg innstilt meg på at jeg ikke ville få jobben. Men da jeg fikk beskjeden, så var det som en sjampagne-kork spratt ut av hodet på meg. Det bruste i hele kroppen, og jeg kjente på en lykkerus av en annen verden, sier Ågotnes til Medier24.

Han er en godt kjent radiostemme i Bergens-området, etter 16 år som programleder og reporter i P4-gruppens kanaler - sist på P5 Hits.

Han har også bakgrunn fra BTV og TV Hordaland.

Ågotnes har i tillegg bakgrunn som mentaltrener og prestasjonsutvikler i den tidligere OBOS-klubben Nest-Sotra (nå Øygarden), der han var tilknyttet frem til 2020.

Nå er han glad for å være tilbake i mediebransjen igjen.

– Da pandemien kom, så sendte jeg mail til NRK og spurte om de ikke trengte en erfaren radiomann. Dermed fikk jeg sommerjobb som 51-åring, og etter det har jeg hatt flere vikariater, forteller han.

– At det nå blir fast jobb er kjempeartig. Jeg føler dette er min misjon i livet: Å drive med journalistikk og skape endring, men samtidig kunne underholde og skape de små øyeblikkene. Jeg elsker å jobbe med dette, og jeg elsker å jobbe i NRK, sier Ågotnes.

Powered by Labrador CMS