Atle Jørstad Wergeland
Atle Jørstad Wergeland

Atle Jørstad Wergeland får ny lederjobb i VG

Får ny lederrolle i VGs nisjeavdeling.

Publisert Sist oppdatert

Etter halvannet år som redaksjonell leder i Dine Penger og etter hvert Vektklubb, får Atle Jørstad Wergeland en ny jobb i VGs nisjeavdeling som leder for MinMote og matsiden Godt.

Den nye jobben er et vikariat på rundt ett år.

Jørstad Wergeland forteller i en pressemelding at han er svært imponert over jobben som har blitt gjort i MinMote og Godt.

– Det kommer til å bli utrolig spennende fremover. Jeg gleder meg til å bidra til at vi kan få til enda mer. Målet må være at vi er så gode at vi vipper tidligere kollega Stian Eisenträger og hans imponerende gjeng i Forsvarets Forum ned fra Nisje-tronen til neste år, sier han. 

Wergeland begynte i jobben som redaksjonell leder i Dine Penger før jul 2021. Fra og med januar 2022 har han også hatt det redaksjonelle ansvaret for Vektklubb.

Avdelingsleder Kari Tone Flågen hyller det Atle og resten av teamet har fått til den siste tiden med Dine Penger og Vektklubb.

– Nå flytter vi litt på lederbrikkene våre, og jeg har store forventninger til hva Atle kan bli med og skape på Minmote og Godt. Atle har alle lederegenskaper som skal til for å lykkes: Han har et godt strategisk hode, er flink med folk og genuint opptatt av å se muligheter og identifisere vekstområder, hun.

VGs nisjeredaksjon består av sidene MinMote, Godt, Tek, Dine Penger og Vektklubb.

Powered by Labrador CMS