Nyhetsredaktør i Avisa Oslo, Hanne Taalesen.

Påskepraten:

Dette er Hanne Taalesens førstevalg på skjermen i påsken: – Det er selvfølgelig et must!

Nyhetsredaktøren i Avisa Oslo er klar på hva som gir henne ro i sjelen.

Publisert

Denne artikkelen er over to år gammel.

Medier24 stiller denne påsken en rekke spørsmål til medieprofiler i spalten #Påskepraten.

Neste person ut er nyhetsredaktør i Avisa Oslo, Hanne Taalesen.

– Hva gjør du i påska? (og når hadde du sist ski på beina?)

– Det blir en kombinasjon av bypåske hjemme i Oslo og en koronavennlig hyttetur med familien til Trysil. Ikke gått på ski siden jul, så på tide med en liten tur!

– Når finner du roen på ferie?

– Med en fireåring og tvillinger på 10 måneder hjemme, blir det ikke spesielt rolig! Men å komme seg en tur på hytta gir meg helt klar ro i sjelen.

– Hvilke medier/serier/podkaster/innhold vil du anbefale andre å konsumere i påska?

– Blir jo bypåske på mange, så da er det bare å holde seg oppdatert på AvisaOslo.no for både oppdaterte nyheter og påskehygge. Ser generelt alt for mye på TV i disse korona-tider. En av de siste vi så var «Ulven Kommer» på NRK - anbefales - og Exit selvfølgelig. Jeg er halvt britisk, så både Bridgerton og The Crown er jo selvfølgelig et must!

– Hvordan vil du karakterisere medieåret så langt i år?

– Korona-situasjonen preger jo fortsatt både hverdagen og mediebildet. Men jeg tror de siste ukene med korona-nachspiel, Erna-bursdag, tiltak i by og land, vaksinefordeling og ikke minst AstraZenica-komplikasjoner viser at det blir krevende for oss alle i tiden fremover. Og at pressen har en svært viktig rolle i å fortelle om den virkeligheten vi lever i her og nå - på godt og vondt.

– Hvordan blir resten av medieåret 2021?

– Jeg håper jo virkelig på noen lyspunkter i tiden fremover, dem har det ikke vært mange av i det siste. Men at også 2021 vil være sterkt preget av pandemien og ettervirkningene dersom vi faktisk snart ser slutten av dette er det jo ingen tvil om. Jeg tror det også blir viktig at vi i pressen klarer å gjøre to ting samtidig - både ha et kritisk blikk til håndteringen av pandemien, men samtidig være konstruktive og finne positive saker som driver oss fremover igjen.

Powered by Labrador CMS