På bildet fra venstre: Ingvild Shrivastava, Christian Fredrik Borg, Sara Funderud Assraoi, Emma Nedregotten Glimstad og Alvilde Overaa.
Fra venstre: Ingvild Shrivastava, Christian Fredrik Borg, Sara Funderud Assraoi, Emma Nedregotten Glimstad og Alvilde Overaa. (Tina Nyberg Flo var ikke tilstede da bildet ble tatt).

Dette er sommer­vikarene i Avisa Oslo

– Sommeren er en gylden mulighet for unge journalist-talenter å vise seg fram, sier nyhetsredaktør.

Publisert Sist oppdatert

Medier24 vil fremover presentere sommervikarene som holder hjulene i gang i redaksjonene rundt om i landet

Årets sommervikarer i Avisa Oslo er en blanding av ferske studenter og mer erfarne vikarer som allerede har prøvd seg i avisen.

– De er allerede godt i gang, og skal få bryne seg på det meste i sommer. Hos oss er vi opptatt av at alle skal føle mestring, og at de skal få jobbe med en stor bredde av både breaking news og reportasjer, sier nyhetsredaktør Hanne Taalesen.

– Jeg har veldig tro på at man blir en mye bedre journalist av å komme seg ut i felt, og det er det ingen fare for at våre journalister i sommer ikke får. Her blir det både rykking, video og nyhetspuls gjennom hele sommeren.

Dette er årets vikarer:

  • Ingvild Shrivastava, studerer journalistikk i Volda. 
  • Christian Fredrik Borg har flere års erfaring fra Nordre Aker Budstikke (NAB) og Aftenposten. Han skal jobbe både i AO og NAB i sommer.
  • Sara Funderud Assraoi har tidligere jobbet i Rjukan Arbeiderblad. Hun startet i AO i fjor sommer.
  • Emma Nedregotten Glimstad er sommervikar i AO for tredje gang, og er av avisens mest erfarne tilkallingsvikarer.
  • Alvilde Overaa har tidligere erfaring fra Oppland Arbeiderblad og jobber som tilkallingsvikar i AO.
  • Tina Nyberg Flo startet i praksis fra Høgskolen Kristiania i januar. Siden har hun vært tilkallingsvikar, og nå sommervikar. Hun er opprinnelig utdannet fengselsbetjent.

Nyhetsredaktør Taalesen roser årets unge talenter.

– Sommeren er jo en gylden mulighet for unge journalist-talenter å vise seg fram, og vi er opptatt av at de skal få bryne seg på mange ulike ting gjennom de neste par månedene. Hos oss får de grunnleggende journalistiske ferdigheter og erfaring, noe jeg tenker er viktig.

Powered by Labrador CMS